Så kan vi hjälpa dig

Vi vill att du som vår kund ska känna att vi tar hand om hela processen, och att du ska slippa göra jobbiga delmoment på egen hand. Luta dig tillbaka så sköter vi allting.

img

Mätning

Vi kommer ut till din bostad och mäter hur bred markisen ska vara och vart den bör placeras för bästa resultat. Dessutom välkomnar vi dig att här komma med frågor och låta oss tipsa dig om snygga markiser som skulle passa din bostad väl.

img

Inköp

Vi ser självklart till att köpa in alla produkter som behövs, och i nära samråd med dig beställer vi in en markis som du vill ha. Vi har erfarenheten och vet exakt vad som skulle passa in bra i din bostads omgivning.

img

Installering

Ett självklart moment, men givetvis ser vi till att också installera det på absolut bästa sätt. Vi tummar aldrig på kvaliteten och installationen kommer alltid vara gjord på helt korrekt vis. Det blir bra – och det blir väldigt snyggt.

img

Uppföljning

När allt är klart och vi har lämnat dig med din nya markis kommer vi att höra av oss efter en period för att se hur allting gått och om det är någon fråga som dykt upp. Skulle det mot absoluta förmodan vara något som gått galet kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar det utan kostnad.