Ett härligt alternativ

Att sitta på balkongen eller uteplatsen och njuta av solen är något de absolut flesta tycker väldigt mycket om. Det är dock enkelt att tillbringa ett flertalet timmar direkt exponerad för solen och därmed också att bränna sig, samt att riskera allt från milda till allvarliga hudsjukdomar. Att skaffa en markis är ett effektivt sätt att se till att du inte får för mycket av solen och det kräver inte mycket jobb när den väl är installerad. När du känner att det är dags att få lite skugga behöver du inte byta plats – det är bara att dra ut markisen så är du klar. Det är smidigt och mycket härligt!

En riktigt bra markisfirma

Vi är en markisfirma som jobbat inom området i många år och med oss kan du alltid vara säker på att du får allting installerat på helt rätt sätt. Från och med att du anlitar oss behöver du inte lyfta ens ett finger, och vi jobbar alltid snabbt och effektivt för att du så snart som möjligt ska kunna njuta av din nya markis.

Några av våra projekt

Kom i kontakt

Vår markisfirma finns alltid tillgängliga för dig som vill komma i kontakt med oss. Vi svarar snabbt både på mail och telefon och ser alltid till att besvara alla typer av frågor och funderingar, och du kan alltid känna dig trygg i att vi kan det du klurar över. För oss är det viktigt att du känner att du får en utomordentlig service och vi vill alltid leverera på alla fronter, både när det gäller service och bemötande till det faktiska utförandet av jobbet som du anlitar oss för. När du känner att ni behöver ett gäng experter så kan du alltid lita på att vi är ett val att räkna med. Med många nöjda kunder i bagaget är det ett utlåtande vi är rätt trygga med. Varmt välkommen till en riktigt, riktigt bra markisfirma.